Despre noi

Adventure Tour – Oricine poate împreună cu noi

Desfăşurăm activităţi turistice outdoor destinate celor care doresc un altfel de sejur, cu precădere în Valea Cernei – Platoul Mehedinţi, acesta fiind un areal unic în România prin diversitatea peisajelor şi a obiectivelor naturale care pot fi vizitate.

ADVENTURE TOUR vă garantează o experienţă de vacanţă sau de instruire unică, prin plasarea unor activităţi inedite într-un mediu natural spectaculos, propice desfăşurării unor programe de training, team-building sau pur şi simplu de vacanţă pentru grupuri de la 5 până la 40 de persoane.

Pentru programele de team-building avem o oferta diversificată care pune accentul pe acţiuni, jocuri, activităţi şi exerciţii destinate cunoaşterii partenerilor şi lucrului în echipă. Desfăşurarea programelor se face în aer liber într-un decor montan deosebit. În funcţie de cerinţele dumneavoastră putem oferi servicii complete care includ cazare, masă, transport etc.

Dintre activităţile ce se pot face în cadrul programelor Adventure Tour, cele mai antrenante sunt: escaladă, tiroliană, rapel, bouldering, rafting, canyoning, speologie, orientare, paintball, scufundări, turism montan. Pentru toate aceste activităţi, echipamentul special (corzi, hamuri, costume de neopren, căşti etc.) este pus la dispozitie de organizatori, tot ce trebuie să aveţi fiind imbrăcămintea şi încălţămintea de tip sport uzuală. Şi, să nu uităm ce este mai important, dorinţa de aventură!

Toți instructorii şi ghizii care vă însoţesc sunt atestaţi în specialităţile respective, având fiecare o experienţă de peste 10 ani în domeniul turismului.

Activităţile derulate în spaţiul miraculos al Văii Cernei şi Podişului Mehedinţi au ca punct central de plecare staţiunea Băile Herculane, zonă atestată documentar încă de pe vremea romanilor. Programele pline de distracţie şi adrenalină sunt gândite pentru perioade începând de la una până la cinci zile (cu programe special gândite pentru week-end) rămânând deschise la sugestii legate de specificul grupului dumneavoastră, pentru o desfăşurare a sejurului cât mai plăcută şi convenabilă.

Oferta noastră turistică poate fi individualizată şi personalizată. Programele sunt adaptate oricărui nivel de pregătire în domeniul montan, iar varietatea şi complexitatea activităţilor sunt o provocare pentru oricine: de la cei ce vin prima oară la munte şi până la cei mai experimentaţi montaniarzi!

0 Shares